Ønsker du at blive medlem af FITNEZ BREDEBRO, foregår det ved at du møder fysisk op i centret og udfylder en indmeldelsesblanket.
Se under ÅBNINGSTIDER hvornår der er instruktører i centret. Er du erfaren centerbruger, kan du starte med det samme - og hvis det er første gang du møder op i et motionscenter eller du er i tvivl, er du velkommen til at bestille tid til en gratis gennemgang af maskinerne samt programlægning, så din træning passer lige til dine mål og forventninger. Du er altid velkommen til at spørge vores instruktører til råds. Kig gerne forbi for at se vores center og få en snak om hvad vi kan tilbyde dig.

Uanset hvilket abonnement du vælger, så er det inklusive fri træning i centret, holdtræning og medlemsskab i løbeklubben.
Fitnez Bredebro er en forening og samarbejder med FORENINGSFITNESS under DGI / DIF.
Som forening er vi pålagt at tegne abonnementer på mindst 3 måneder, på lige fod med andre sportsforeninger.
Du får adgang til centret alle ugens dage, året rundt, via dit medlemskort. Dørene kan åbnes fra kl. 5.00 og indtil kl. 23.00.
Fitnez Bredebro er et samlingssted for ligesindede motionister, uanset alder og niveau. Så kom ned og se hvad vi kan tilbyde dig - vi glæder os til at byde dig velkommen.
Det er IKKE muligt at sætte sit medlemsskab i bero.

SCROLL TO TOP