FITNEZ BREDEBRO tilbyder året rundt forskellige holdtilbud. Herunder kan du læse lidt om nogle af de hold vi tilbyder.
Du tilmelder dig holdene ved at klikke på linket ONLINE BOOKING i menuen, opretter dig som bruger, og tilmelder dig de hold du kunne tænke dig.
Du vil modtage en påmindelse før holdstart - og husk at melde fra i tide hvis du fortryder så dem på venteliste kan nå at få besked.


IKKE ALLE HOLD KØRER ÅRET RUNDT - så tjek ONLINE BOOKING for hold der er aktuelle lige nu.

BIKING på spinningscykler er nok én af de mest kendte former for træning i motionscentre.
Fitnez Bredebro råder over 16 spinningscykler.

BØRNE- og TEENFITNEZ for aldersgruppen 12-15 år
Man skal regne med 3 mdr. medlemskab. Træning 1 gang om ugen på hold.
Pris for 3 .mdr. : 250 kr. Kontakt: Helen Schmidt tlf.: 22740283

CORE og STYRKETRÆNING - Kom og vær med på vores holdtræning mandag og torsdag, - hvor vi træner for faste baller og flotte lår, flad mave samt stærke arme og ryg.
Vi laver funktionel træning både stående og liggende og gør brug af både håndvægte, kettlebells, elastikker og store og små bolde samt slyngetræning.
Programmet varieres og vi får brugt alle muskelgrupper og opbygger styrke og en god kondition. Kom frisk – alle kan være med!

CROSS GYM træning arbejder målrettet med funktionel styrke, udholdenhed, kondition, koordination og mobilitet. Til forskel fra styrketræning i fitnesscentret, vil vi her beskæftige os med øvelser der træner så mange muskler som muligt i hver enkel øvelse. Hvis vejret tillader det, foregår det udenfor.
Hvem kunne have godt af, at træne Cross Gym? ALLE!
Til kvinderne – Er i bange for at få store muskler? Det de kvindelige udøvere oplever af resultater er: baller af stål, flad mave og øget styrke.
Til mændene – Øget råstyrke.
Til Alle – Øget styrke, bedre kondition, koordination, mobilitet og øget kropsbevidsthed. Og så er denne træning en genial fedtforbrænder!

MOTIONSBOKSNING er både for ham og hende. Her får du ikke tæsk eller et blåt øje, men lov til at træne som en rigtig bokser. Styrke- og konditionstræning.

SENIORFITNEZ. Holdet for den ældre generation.
Vi vil sammen træne vore muskler – vores koordination, reaktion, hukommelse, kondition og balance. For at kunne deltage skal du tilhøre gruppen af raske ældre fra 60+ og du skal have en til to formiddage om ugen du vil bruge i motionscenteret til at forbedre din førlighed og dermed din livskvalitet.
Træningen vil foregå efter en plan vi har lagt i forvejen. Der vil de to formiddage være faste instruktører for at træningen kan blive sikker, formålstjenlig og sjov.
Du vil få et netværk i dit seniorfitness hold – og hver træning vil blive afsluttet med kaffehygge hvor vi serverer lidt sødt til.

FITNEZ BREDEBROS LØBEHOLD. Nybegynder, rutineret eller elite-løber? Fitnez Bredebro's løbehold er for alle.
Kontakt Claus Ravn for yderligere informationer på tlf. 2870 1259.
Ønsker du ikke at være medlem af Fitnez Bredebro, men stadig godt kunne tænke dig at komme på vores løbehold? Ingen problem - for 200,- kroner årligt kan du være med til løb uden at være tilmeldt centret.
Vi løber søndage kl.11 og tirsdage kl.18. Hele året rundt!

Har du idéer eller forslag til nye hold, er du altid velkommen til at kontakte os.

SCROLL TO TOP