Fitnez Bredebro er en forening. Det vil sige alt overskud går til f.eks. forbedringer af centret, nyt udstyr eller andet der kan være til glæde for vores medlemmer. Samtlige "ansatte" er ulønnede og hjælper til på frivillig basis.Fitnez Bredebro er et samlingssted for ligesindede motionister, uanset alder og niveau.

Vi kan tilbyde forskellige motions-, konditions- og styrketræningsformer.

Vi er et godt tilbud til den almene motionist, et godt supplement til fodbold og håndboldspilleren eller eks. Gymnasten, badmintonspillerene, de ældre og mange flere...

Vi vil gerne tilstræbe at samarbejde med de øvrige foreninger i Brede og samtidig også fortsat kunne give tilbud til dem, der måske ikke i forvejen dyrker sport – det uanset alder og niveau.

Vi vil gerne være med til at Bredebrohallen er et aktivt sted at komme, støtte op om de fantastiske gode rammer, vi har her i vores Idrætscenter – hvor ledelsen er positiv og hvor nye tiltag altid er positivt velkomne og hvor et godt samarbejde og god ånd foreningerne imellem gør det sjovt at være..

Grobunden i vores forening er at have aktive medlemmer, det er derigennem vi skal skabe en forening der er levedygtig. Al overskud går til forbedringer i og tiltag i centret, dvs udelukkende til gavn for vore medlemmer. Det er derfor med stor glæde og fornøjelse at opleve den store opbakning, der har været fra lokalområdet og fra vore medlemmer.

Vi vil bestræbe os på fortsat at udfordre, udvikle og pleje rammerne, der fremadrettet skal give en god og sund forening for medlemmer og for frivillige hjælper/instruktører. Det skal være et rart sted at komme. Der skal være plads til alle.

Fitnez Bredebro er en del af FORENINGSFITNESS under DGI / DIF og har desuden samarbejde med Anti Doping Danmark.

Så kom ned og se hvad vi kan tilbyde dig - vi glæder os til at byde dig velkommen.
Velkommen i Fitnez Bredebro

SCROLL TO TOP